1/15

POSTKORT FRA NORRLAND

06.03.2017

Jeg elsker Norrland, som indeholder Hälsingland, Ångermanland og Lappland. De sidste to landskaber har jeg boet meget i, OG NU I HÄLSINGLAND for første gang i en stærk periode med digteren GUNNAR SVENSSON - et fantastisk menneske, der har beboet steder over hele jorden og nu har købt en ödegård fra 1700-tallet.

 

GUNNAR tog afsted fra Härnösand i Ångermanland i 1950 som femtenårig sømand, skabte for nogle år siden Pilgrimstapeten, Ransby, Norra Värmland - hér er mit NorrlandAtelier, har malet 40 nye akvarelbilleder, som min webmaster snart vil vise i mit online galleri.

 

Også herfra skaber jeg nogle kontakter til min store udstilling i Härnösand Konsthall 9.september, hvor også min datter Sofie udstiller nogle malerier og keramikker. Yderligere vil vi lave et spændende værk sammen på stedet.

 

( udstillede i Härnösand Konsthall i 1971 og 1999 ! )

 

 

Please reload

Få nys fra Nes

Skriv dig op til mit 

Nyhedsbrev

Please reload

Seneste indlæg

London Calling Nes

10.01.2020

1/10
Please reload

Viste indlæg
Følg mig