top of page

Online galleri

Oliemalerier til salg
Priser fra: 1.200 DKK

 

Oliemalerier på fast ramme

Du finder to typer oliemalerier i mit galleri.

Oliemalerier på fast ramme og oliemalerier på løse lærreder. De malerier jeg har malet på lærreder med fast ramme, kalder jeg meget passende malerier på fast ramme.

 

Store oliemalerier på løse lærreder

Jeg arbejder gerne på løse lærreder. Det giver mig mulighed for at lave store abstrakte malerier, hvor jeg arbejder med lærrederne liggende på gulvet. 
Oliemalerierne på løse lærreder udstråler en rå effekt, når de hænges op. De kraftige løse lærreder giver sig, når der arbejdes på dem, hvilket er med til at give dem det unikke, skulpturelle og rå udtryk - om de hænges på væggen eller frit ned fra loftet.

Ideer til ophæng af de løse lærreder finder du her.

 

* Det viste priseksempel er for et oliemaleri på løst lærred med målene: 25 x 30 cm

Til sammenligning koster et maleri med målene 92 x 153 cm DKK 22.000

Akvarelbilleder til salg
Priser fra: 500 DKK

 

Jeg laver mine akvarelbilleder på kraftigt kvalitetspapir.

 

Alle de akvarelbilleder du finder i mit galleri er uden rammer. Hvis du skal finde en passende ramme til dem, vil jeg anbefale at du vælger en passepartout-ramme. Vælg én der er ca. 0,5 cm større end akvarellen, så det kraftige papirs rå kant tydeligt kan ses. 

 

Da akvarelfarver generelt falmer i direkte sollys, vil jeg anbefale at du finder et godt sted til dem, hvor de ikke udsættes for direkte sollys.

 

Få ideer til indramning af akvarellerne her.

 

* Det viste priseksempel er for en akvarel med målene: 18 x 12 cm

 

 

Keramik kunst til salg
Priser fra: 2.500 DKK

 

Jeg laver al min keramik i Italien.

 

Hos Ceramica IBIS ved Varese, nord for Milano og hos Giovanni Poggi i Ceramiche San Giorgio i Albisola ved Savona.

 

Mine arbejder i keramik er både til væg og have. Sættes de ude skal du være opmærksom på at tage dem ind, når frosten melder sig, da glasuren ellers kan revne.

 

Du kan læse mere om, hvordan du kan behandle keramik til et langt udeliv her.

 

 

* Det viste priseksempel er for et keramisk fad med diameteren: Ø 20 cm

Abstrakte malerier til salg

Velkommen i mit online galleri: Alt det du ser i mit galleri er unica. Falder du for noget, kan du sætte det på din ønskeliste og sende mig en mail med dine ønsker. Så sender jeg dig straks priserne på det, du har interesse for. De genstande som du køber, får du lejlighed til at prøve hjemme i op til en måned. Gør de lykke dér, beholder du dem. Er du I tvivl, kan du bytte dem til noget andet i galleriet.

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi til en kop te eller kaffe og se alle herlighederne i mit atelier i Asserbo. Men ring og aftal tid først, så du ikke går forgæves.

bottom of page