top of page
Få nys fra Nes

Skriv dig op til mit 

Nyhedsbrev

KERAMIKSTAMMER I SIGMATEX

Liverpool, England.

Sigmatex laver vævet kulfiber produktion. I den store reception står 3 skulpturer af Nes Lerpa. De er 6,5 m, 5,5 m og 4, 5 m høje. Materialet er terracotta, og de er skabt hos Ceramica Ibis i Italien. De består af glaserede keramiske rør, sat sammen, som kan drejes frit i opstillingen og som bliver mindre og mindre og ender i en spids. Synet af de opad stræbende skulpturer (steler) giver en stimulerende kontrast til den moderne bygning.

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Seneste indlæg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Viste indlæg
Følg mig
Søg efter tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page