1/15
Få nys fra Nes

Skriv dig op til mit 

Nyhedsbrev

UDSMYKNING AF DR THEISS NATURWAREN

Homburg, Tyskland

Nes Lerpas oliemalerier på løse lærreder pryder væggene i Dr. Theiss Naturwaren GmbH's hovedsæde i Homburg, Saar, Tyskland.

Dr. Theiss Naturwaren GmbH, med hovedsæde i Homburg, Saar, Tyskland, har i mere end 30 år været en succeshistorie. Firmaet blev grundlagt i 1978 af professor dr. Peter Theiss og har siden da udviklet sig til en international gruppe med talrige partnere og afdelinger i Tyskland og over 60 lande på alle 5 kontinenter. Produktionen består af naturprodukter, lægemidler, skønhedsartikler og tand- og kropspleje. Produkternes kvalitet og effekt bliver afprøvet gennem dermatologiske tests og virksomhedserfaringer samt med kliniske studier i nært samarbejde med anerkendte universiteter.

#DrTheissNaturwaren #Homburg #Saar #Tyskland #DrPeterTheiss #Udstillinger

Posts are coming soon
Stay tuned...
Seneste indlæg
Posts are coming soon
Stay tuned...
Viste indlæg
Følg mig
No tags yet.
Søg efter tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square