top of page
Få nys fra Nes

Skriv dig op til mit 

Nyhedsbrev

UDSMYKNING AF DR THEISS NATURWAREN

Homburg, Tyskland

Nes Lerpas oliemalerier på løse lærreder pryder væggene i Dr. Theiss Naturwaren GmbH's hovedsæde i Homburg, Saar, Tyskland.

Dr. Theiss Naturwaren GmbH, med hovedsæde i Homburg, Saar, Tyskland, har i mere end 30 år været en succeshistorie. Firmaet blev grundlagt i 1978 af professor dr. Peter Theiss og har siden da udviklet sig til en international gruppe med talrige partnere og afdelinger i Tyskland og over 60 lande på alle 5 kontinenter. Produktionen består af naturprodukter, lægemidler, skønhedsartikler og tand- og kropspleje. Produkternes kvalitet og effekt bliver afprøvet gennem dermatologiske tests og virksomhedserfaringer samt med kliniske studier i nært samarbejde med anerkendte universiteter.

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Seneste indlæg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Viste indlæg
Følg mig
Søg efter tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page