top of page
Få nys fra Nes

Skriv dig op til mit 

Nyhedsbrev

EN HYLDEST TIL SANTA BARBARA

Fra d. 4. december deltager Nes i fejringen af Santa Barbara i Larzano di Rivergaro lige syd for Piacenza - Nes' italienske hjemmebane. Ikke langt herfra har han sin italienske rede og atelier - Borgo Lanfranco.

Når la festa di Santa Barbara holdes i hævd lige netop hér, skyldes det at området bl.a. er centrum for udvinding af materialer til byggeindustrien som grus og lignende og Santa Barbara er skytshelgen for bjergværksfolk, minearbejdere og folk der arbejder med sprængstoffer.

Nes udstiller i den anledning store svævende bannere (oliemalerier på løse lærreder), oliemalerier på opspændte rammer, akvareller og keramiske værker i La Fabbrica 54 - en nedlagt tomatfabrik der nu er moderniseret og omdannet til kulturelt udstillings- og konferencecenter.

OPSTILLING TIL UDSTILLING

Der stilles OP til UDstilling.

BAR' NESLERPA

På La Fabbrica 54 kan gæster nyde et glas ved "Nes Lerpa-baren" der er udformet i plexiglas, hvorpå jeg har malet direkte med olie- og akrylmaling.

Udstilling inde og ude, hvorfra man også kan se den nedlagte tomatfabriks 54 m høje skorsten der forklarer navnet Fabbrica 54.

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Seneste indlæg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Viste indlæg
Følg mig
No tags yet.
Søg efter tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page