top of page
Få nys fra Nes

Skriv dig op til mit 

Nyhedsbrev

FARVER MED LYD

EARUNIT præsenterer Søndag d. 20. november 2016 kl. 16:00 i LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København N November Music Berthelsen, Barolo & BassclariNES

November Music 1 Klarinetist Fritz Gerhard Berthelsen fremfører ved denne solokoncert fire værker for klarinet, basklarinet og orientalsk G-klarinet alle med live electronics. I et natteligt lydunivers formet af Birgitte Alsted, som hun kalder Moonstruck 1-4, bevæger vi os med basklarinetten ud på en rejse i det uvisse. I Fuzzys værk, The Midnightslender (Midnatsluskeren) fra 2013, konkretiserer den musikalske ide sig gradvist for igen at ende i det mere abstrakte. Det er stadig nat og en lidt suspekt type lusker omkring i det ydre Nørrebro. Han kommer flere gange i slem karambolage med omgivelserne på en café og i en spillehal, hvor han ulykkeligt ender oppe i et spil flipper, der er i fuld gang. Han finder til sidst alligevel vejen hjem ud på de små timer lige før solopgang. I Gündoğumu (tyrkisk ord for solopgang) oplever vi fokus på den orientalske klarinet i G (hentet hjem fra Izmir i Tyrkiet) overgangen fra nat til dag. Koncerten afsluttes med nogle kapitler fra Ejnar Kandings store værk Tableaux fra 2013. Koncertens version indledes af satsen Vie Nocturne (natteliv) fra forestillingen "Skyggen" efter H.C. Andersens eventyr af samme navn. Denne sats ledsages af den video Niels Mikkelsen har skabt til forestillingen. Herefter følger satserne Grecale (middelhavsvinden fra nordøst), Zingarese (zigøjner), Pas de Deux (dans for to) og til sidst Destruzione (destruktion) afsluttes koncerten. I Tableaux indgår videoprojiceringer af kunstværker af Nes Lerpa. PROGRAM Birgitte Alsted & Fritz Gerhard Berthelsen Moonstruck 1-4 (uropførelse) - - - attaca - - - Fuzzy The Midnightslender (2013) - - - attaca - - - Ejnar Kanding & Fritz Gerhard Berthelsen Gündoğumu (uropførelse) - - - attaca - - - Ejnar Kanding Tableau V-IX (2013) video af Niels Mikkelsen (Vie Nocturne) video baseret på kunst af Nes Lerpa MEDVIRKENDE Fritz Gerhard Berthelsen klarinet, orientalsk G-klarinet, basklarinet & MaxMSP Ejnar Kanding live electronics, MaxMSP

Billetpris: 50 kr (kan købes i døren kontant eller via mobilepay: 20761179), medlemmer gratis adgang Der vil i billetten indgå et glas Barolo, en kiks og en ostebid EarUnit is supported by the Danish Arts Foundation & Danish Composers' Society's Production Pool and Koda's Cultural Funds, Københavns Musikudvalg

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Seneste indlæg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Viste indlæg
Følg mig
Søg efter tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page