top of page
Få nys fra Nes

Skriv dig op til mit 

Nyhedsbrev

POSTKORT FRA NORRLAND

Jeg elsker Norrland, som indeholder Hälsingland, Ångermanland og Lappland. De sidste to landskaber har jeg boet meget i, OG NU I HÄLSINGLAND for første gang i en stærk periode med digteren GUNNAR SVENSSON - et fantastisk menneske, der har beboet steder over hele jorden og nu har købt en ödegård fra 1700-tallet.

GUNNAR tog afsted fra Härnösand i Ångermanland i 1950 som femtenårig sømand, skabte for nogle år siden Pilgrimstapeten, Ransby, Norra Värmland - hér er mit NorrlandAtelier, har malet 40 nye akvarelbilleder, som min webmaster snart vil vise i mit online galleri.

Også herfra skaber jeg nogle kontakter til min store udstilling i Härnösand Konsthall 9.september, hvor også min datter Sofie udstiller nogle malerier og keramikker. Yderligere vil vi lave et spændende værk sammen på stedet.

( udstillede i Härnösand Konsthall i 1971 og 1999 ! )

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Seneste indlæg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Viste indlæg
Følg mig
No tags yet.
Søg efter tags
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page